Sekolah Menengah Teknik Sejingkat

Sekolah Menengah Teknik Sejingkat
 
HomePortalGalleryRegisterLog in

Share | 
 

 ciri2 gentleman

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
ckin04
| Special Member |
| Special Member |


Number of posts : 188
Age : 32
Location : kuching, sarawak
Registration date : 2008-04-23

PostSubject: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 11:05 am

Hye guys...me & my gf ada list criteria gentleman yang we searching for do PM me and what is ur opinion on our list??

Ciri² 1) Shocked
Kalau anda terlewat bersiap untuk temu janji,dia tidak akan marah.Jauh sekali membebel.Dia akan senyum dan menegur dgn cara paling sopan n berlapik.

Ciri² 2) Idea
Anda menyakitkan hati si dia secara tidak sengaja. Lelaki yang gentleman tidak marah melulu.
Dia meluahkan secara terus-terang.Kalai sudah hilang sabar mungkin dia mendiamkan diri atau menjauhkan diri daripada anda.
Dia tidak akan bergaduh dengan perempuan hanya membuang masa baginya.

Ciri² 3) pig
Isiden di tempat makan,alin yang dipesan,lain pula yang dihantar.Namun dia bukanlah orangnya yang suka
membebel dann menjerit-jerit maki hamun budak pelayan.

Ciri² 4) alien
Sewaktu memandu biarpun ada kereta yang membuat isyarat lampu tinggi mengajak si dia berlumba dia tetap tenang kerana dia tak berminat melayan.

Ciri² 5) bom
Jejaka gentleman kalau membuat kebajikan tidak selesa menjadi tumpuan ramai.Humble,down to earth.

Ciri² 6) Like a Star @ heaven
Lelaki gentleman tidak akan bercakap ketika nasi or makanann penuh di dalam mulutnya.Dia juga akan makan dgn mulut tertutup dgn senyap.

Ciri² 7)
hari hujan lebat dan si dia sangup menjemput anda di tempat kerja betul2 di tempat yang berbumbung.
Dia tidak mahu anda terkena hujan.Kalau tiada tempat berbumbung dia akan suruh anda tunggu sementara
memayungkan anda.

Ciri² pig
Ketika berjalan berdua-duaan,kalian terserempak dgn keluarga anda atau pun dia.
Si dia dengan ramah menegur dan bertanya khabar,malah memperlawa mereka menyertai anda berdua.

Ciri² 9) flower
Dia tidak pernah berbual di telefon dengan suara yang boleh didengar dalam jarak selang sebuah rumah
Jauh sekali bercakap berdentam berdentum macamlah dia ada bisnes di Las Vegas!

Ciri² 10) elephant
Dia tidak akan mencarut kalau ada budak nakal yang pancitkan tayarnya.Dia bertindak wajar dengan memberi
amaran atau membawa budak itu berjumpa dengan ibubapanya.

Ciri² 11) study
Dia tidak akan mengorek hidung di depan anda walaupun anda sudah menjadi pasangannya selama 10tahun.

Ciri² 12) @
Lelaki gentleman tidak akan bersin atau hembus hingus tanpa tisu.Mereka juga tidak akan berludah merata-rata.
Lelaki gentleman juga tidak sekali-kali melaras-laras alat sulitnya di khalayak ramai..EEEEuuw!

Ciri² 13) What a Face
Dia tahu anda penat kerana seharian berkerja.Kerana itu dia tidak berleter kalau anda timbunkan pinggan mangkuk
di sinki semalaman.Dia dengan tenang menyingsing lengan membasuh setakat dia mampu...waa sayangnya kat abang.

Ciri² 14) confused
Anda kelam kabut untuk bersiap di waktu pagi...butang bajunya tercabut..dia terus mengambil jarum dan menjahitnya
sendiri tanpa menggangu kita.

Ciri² 15) Razz
Kalau ada darah haid di cadar,dia tidak marah dan tidak menpersendakan kita tp dia memberitahu dan terus menyalin
cadar yang baru.

Ciri² 16) affraid
Lelaki gentleman akan menggosaok giginya sekurangnya 2kali sehari.

Ciri² 17) confused
Lelaki gentleman akan duduk didalam tandas berjam2 jika pam tersebut tidak boleh di pam.
Dan akan membersihkan sehingga hilang bau,warna dan kotorannya.

Ciri² 18) I love you
Kalau dia ingin kentut dan sakit perut...dia tidak akan mengeluarkannya di depan anda.
Malah dia akan hilang secara senyap untk melepaskan gas berjauhan tanpa anda sedari.

Ciri² 19) pale
Kalau dia nampak anda membawa beg shopping atau beg kerja yang berat.Dia akan mempelawakan diri
untuk membawanya tanpa di suruh atau diminta.

Ciri² 20) Shocked
Walaupun dia duduk bersendirian tanpa anda..dia tidak akan meneguknya dari botol.
Dia akan mencari gelas dan menuangnya untuk di minum.

Ciri² 21) Embarassed
Lelaki gentleman di perlu di ajar yang kita ingin di pujuk dan di beritahu kita sedang merajuk.

Ciri² 22) Rolling Eyes
Lelaki gentleman tidak akan memotong barisan ketika membayar atau semasa membeli tiket wayang.

Ciri² 23) cheers
Lelaki gentleman jika terpandang wanita seksi atau pandangan yang menjolok mata.Dia tidak akan bersorak
apa lagi memandang dengan penuh ghairah.Dia kan memandang gf/isterinya.

Ciri² 24) rendeer
Kalau kita meminta dia untuk membayarkan untuk kita,dia tidak akan mengambil/songlap duit baki tersebut.
Malah memulangkan setiap sen.

Ciri² 25) lol!
Dia tidak akan mengungkit kisah lama anda biarpun dia tahu dan sedar dia bukan yang pertama.
As for him the past is past and now he and you is now and future.

sila kemukakan sekiranya ada pertambahan...... geek
Back to top Go down
View user profile
ezzo
| Contributor |
| Contributor |


Number of posts : 1283
Age : 33
Location : Ahn Ahn
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 11:49 am

macam aku!!hihihi
Back to top Go down
View user profile
ckin04
| Special Member |
| Special Member |


Number of posts : 188
Age : 32
Location : kuching, sarawak
Registration date : 2008-04-23

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 11:50 am

hahahahah....auk jak lah....lelaki gentleman hampir pupus kinek tok...
Back to top Go down
View user profile
neo_lampoyang
| Contributor |
| Contributor |


Number of posts : 1555
Age : 33
Location : Putrajaya, Sarawak
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 12:01 pm

benar2....mcm edi....
Back to top Go down
View user profile
ckin04
| Special Member |
| Special Member |


Number of posts : 188
Age : 32
Location : kuching, sarawak
Registration date : 2008-04-23

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 12:06 pm

sapa2 jak bukan edi sorang......klak kecik ati nya klak
Back to top Go down
View user profile
neo_lampoyang
| Contributor |
| Contributor |


Number of posts : 1555
Age : 33
Location : Putrajaya, Sarawak
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 12:08 pm

ati nya x juak kecik....sedang2 lh....
Back to top Go down
View user profile
ckin04
| Special Member |
| Special Member |


Number of posts : 188
Age : 32
Location : kuching, sarawak
Registration date : 2008-04-23

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 12:12 pm

ada besar hati kambing kah? heheheh
Back to top Go down
View user profile
neo_lampoyang
| Contributor |
| Contributor |


Number of posts : 1555
Age : 33
Location : Putrajaya, Sarawak
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 12:13 pm

camney rupa hati kmbg?....ada kedak hati-hati x?....
Back to top Go down
View user profile
ckin04
| Special Member |
| Special Member |


Number of posts : 188
Age : 32
Location : kuching, sarawak
Registration date : 2008-04-23

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 12:35 pm

xda lah kedak hati-hati jalan raya jak...jangan sampai makan ati
Back to top Go down
View user profile
neo_lampoyang
| Contributor |
| Contributor |


Number of posts : 1555
Age : 33
Location : Putrajaya, Sarawak
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 12:36 pm

owh....dpt mkn hati ya owh....klak kmk cuba hati kos endang....hehe....
Back to top Go down
View user profile
ckin04
| Special Member |
| Special Member |


Number of posts : 188
Age : 32
Location : kuching, sarawak
Registration date : 2008-04-23

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 12:45 pm

auk lah.......kangkung melelat-lelat nak....kata2 mun melelat juak
Back to top Go down
View user profile
neo_lampoyang
| Contributor |
| Contributor |


Number of posts : 1555
Age : 33
Location : Putrajaya, Sarawak
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 12:47 pm

kangkung melelat?....apa kaitan kangkung indah?....dalam hati ada kangkung kh?....hehehe....
Back to top Go down
View user profile
ckin04
| Special Member |
| Special Member |


Number of posts : 188
Age : 32
Location : kuching, sarawak
Registration date : 2008-04-23

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 12:53 pm

aiiiihhhhh....lupak indah makanan kegemaran....heheheheh....dah makan mesti jadi hati....xda belajar sains kah?
Back to top Go down
View user profile
ezzo
| Contributor |
| Contributor |


Number of posts : 1283
Age : 33
Location : Ahn Ahn
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 12:57 pm

kankung ya pakei ko makan....tapi aku nang laki nok susah di carik lah zaman tok...Very Happy...macam ajib..nya kacak n kiut jak...bab lain..macam serdak kah...kentut ka..nya sik kira tua..umur..jantina...org tengah makan ka...org gik tengah "urut" ka...semua nya lepas gia jak...Very Happy...
Back to top Go down
View user profile
ckin04
| Special Member |
| Special Member |


Number of posts : 188
Age : 32
Location : kuching, sarawak
Registration date : 2008-04-23

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 1:03 pm

auk....auk......mati-mati x percaya kitak kedak ya ko........coba padah apa buktinya
Back to top Go down
View user profile
neo_lampoyang
| Contributor |
| Contributor |


Number of posts : 1555
Age : 33
Location : Putrajaya, Sarawak
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 1:05 pm

hahaha....spa nahan kentut ya cridak nmnya....thn2 alu bebisit kentut ya....ya bau ya mun kentut bebisit....ya ku lepas jak....x bau....hehehe....
Back to top Go down
View user profile
ezzo
| Contributor |
| Contributor |


Number of posts : 1283
Age : 33
Location : Ahn Ahn
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 1:16 pm

menar juak...tapi mun ko berbisit pun kentut ko tetap wangi...ada khasiat gik ya...ada ku baca news ari ya tentang hal miak buta pandei encelar matanya cium bau kentut kau..lalu pandei nangga nya kak ya..
Back to top Go down
View user profile
drajanz
~*~ VIP Admin ~*~
~*~ VIP Admin ~*~


Number of posts : 2704
Age : 33
Location : @ hOmE
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 1:20 pm

ariya aku nangga rami ada jak cdak bbaris tggu ajip kentut..
Back to top Go down
View user profile
neo_lampoyang
| Contributor |
| Contributor |


Number of posts : 1555
Age : 33
Location : Putrajaya, Sarawak
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 1:22 pm

edi buta....butak lh....smp naip pun camya juak....mst kau ada bebaris juak nak jan....hehehe....
Back to top Go down
View user profile
ckin04
| Special Member |
| Special Member |


Number of posts : 188
Age : 32
Location : kuching, sarawak
Registration date : 2008-04-23

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 1:24 pm

gila nak......mun jak lamak dah org buta di malaysia tok x OKU agik tam kentut kitak org....
Back to top Go down
View user profile
saypull_wak
~*~ Moderator ~*~
~*~ Moderator ~*~


Number of posts : 96
Age : 32
Location : shah alam
Registration date : 2008-04-14

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 1:30 pm

kentut jak lah...sik boh tahn2 indah eh...hahahaha..
habis kuat pon kenak anok kejap jak bah....hahahha
Back to top Go down
View user profile
neo_lampoyang
| Contributor |
| Contributor |


Number of posts : 1555
Age : 33
Location : Putrajaya, Sarawak
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 1:31 pm

kinek gik lam proses ngubat org butak lh....mun kmk rs nak kentut kmk gi rmh urg butak....berterima kasih daknya ngan kmk....hehe....
Back to top Go down
View user profile
ezzo
| Contributor |
| Contributor |


Number of posts : 1283
Age : 33
Location : Ahn Ahn
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 1:32 pm

menar...sampei ari ada ku nangga dalam CNN...muka ajib tengah neran kentut..kakya dibelakangnya rami gik org berbaris...ada nok butak..ada nok patah tangan..ada nok kenak barah...sampei ada mbak botol kicap indah pakei nyalut bau kentut ya...
Back to top Go down
View user profile
neo_lampoyang
| Contributor |
| Contributor |


Number of posts : 1555
Age : 33
Location : Putrajaya, Sarawak
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 1:33 pm

aaaaa....tp nak camya phl ko sorg jak ada ngga di owh....dak lain nang x tauk isu semasa kali owh....hehe....
Back to top Go down
View user profile
ezzo
| Contributor |
| Contributor |


Number of posts : 1283
Age : 33
Location : Ahn Ahn
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Wed Apr 23, 2008 1:35 pm

yalah....coba ko kentut ko daknya...mesti daknya tauk hal semasa...aku lekak cium kentut kau la aku mala jak nangga berita2 semasa...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: ciri2 gentleman   Today at 10:15 pm

Back to top Go down
 
ciri2 gentleman
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 11Go to page : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» A Gentleman's History
» Col Durnford's demise
» The Elder Scrolls: Tales of the Nerevarine ((OOC/Character Sheets))
» The Phantom's Arsenal
» Going to the Doctor's [Agreeing group] (Closed to Chaos, Elena Marie, Gentleman Crocodile and Nightkill)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sekolah Menengah Teknik Sejingkat :: SayzWhat? :: Mix-
Jump to: