Sekolah Menengah Teknik Sejingkat

Sekolah Menengah Teknik Sejingkat
 
HomePortalGalleryRegisterLog in

Share | 
 

 cikgu paling comel n palin hensem

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
AuthorMessage
QKX9000
~*~ Moderator ~*~
~*~ Moderator ~*~


Number of posts : 447
Age : 33
Location : dlm enjen vtec b20b
Registration date : 2008-06-12

PostSubject: Re: cikgu paling comel n palin hensem   Thu Sep 11, 2008 3:14 pm

pande2 ko tanyak nya lak..
Back to top Go down
View user profile
tna
~*~ VIP Admin ~*~
~*~ VIP Admin ~*~


Number of posts : 322
Age : 33
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: cikgu paling comel n palin hensem   Thu Sep 11, 2008 5:04 pm

ish...ada ka aku cek in kat sia...aku sll pergi pasar bt. 7 sia..tau2lah apa benda yg aku beli kat sia...kacak building ya...sik da rupa keda hospital mental mcm hotel bertaraf 5 bintang...ari luar la...kalah rupa hotel Hilton ya...
Back to top Go down
View user profile
chilly_emas
| Freshie |
| Freshie |


Number of posts : 72
Age : 31
Location : Northern Blizzard
Registration date : 2008-08-27

PostSubject: Re: cikgu paling comel n palin hensem   Thu Sep 11, 2008 5:30 pm

jgn heran mun org gila dlm ya madah tempat diam cdak kinek tok Merdeka Plaza, mun sik pun Shang-ri La
Back to top Go down
View user profile
QKX9000
~*~ Moderator ~*~
~*~ Moderator ~*~


Number of posts : 447
Age : 33
Location : dlm enjen vtec b20b
Registration date : 2008-06-12

PostSubject: Re: cikgu paling comel n palin hensem   Thu Sep 11, 2008 5:47 pm

daknya ada padah ngan kau kah? bila ko nemu daknya? hehehehe
Back to top Go down
View user profile
chilly_emas
| Freshie |
| Freshie |


Number of posts : 72
Age : 31
Location : Northern Blizzard
Registration date : 2008-08-27

PostSubject: Re: cikgu paling comel n palin hensem   Thu Sep 11, 2008 5:51 pm

hehehe...besa lah utk memahami warga hospital ya kita mesti masuk sekali...
Back to top Go down
View user profile
QKX9000
~*~ Moderator ~*~
~*~ Moderator ~*~


Number of posts : 447
Age : 33
Location : dlm enjen vtec b20b
Registration date : 2008-06-12

PostSubject: Re: cikgu paling comel n palin hensem   Thu Sep 11, 2008 5:58 pm

kira kau pernah masuk sia lah tok.. biar bena cita kau tok.. heheheh
Back to top Go down
View user profile
chilly_emas
| Freshie |
| Freshie |


Number of posts : 72
Age : 31
Location : Northern Blizzard
Registration date : 2008-08-27

PostSubject: Re: cikgu paling comel n palin hensem   Thu Sep 11, 2008 6:12 pm

QKX9000 wrote:
kira kau pernah masuk sia lah tok.. biar bena cita kau tok.. heheheh

xdala...kwn ku penah keja kat sia...lawak juak dengar cerita nya, pasal warga sakit mental tok...ahh....aku tak gila...aku tak gila....wakakaka Laughing
Back to top Go down
View user profile
invincible_hero
| Special Member |
| Special Member |


Number of posts : 321
Age : 31
Location : 7th sky
Registration date : 2008-09-04

PostSubject: Re: cikgu paling comel n palin hensem   Wed Sep 24, 2008 2:04 pm

keja kat sia nang best.. happy selalu..
Back to top Go down
View user profile
hairizz
| Contributor |
| Contributor |


Number of posts : 1116
Age : 33
Location : Semariang
Registration date : 2008-04-19

PostSubject: Re: cikgu paling comel n palin hensem   Fri Sep 26, 2008 9:54 pm

semua nya aman...
Back to top Go down
View user profile http://www.sex.com/
invincible_hero
| Special Member |
| Special Member |


Number of posts : 321
Age : 31
Location : 7th sky
Registration date : 2008-09-04

PostSubject: Re: cikgu paling comel n palin hensem   Fri Sep 26, 2008 10:21 pm

kdg2 gelik ati juak tga olah org gila kat sia.
Back to top Go down
View user profile
invincible_hero
| Special Member |
| Special Member |


Number of posts : 321
Age : 31
Location : 7th sky
Registration date : 2008-09-04

PostSubject: Re: cikgu paling comel n palin hensem   Mon Sep 29, 2008 2:46 pm

SELAMAT HARI RAYA SEMUA..............
Back to top Go down
View user profile
QKX9000
~*~ Moderator ~*~
~*~ Moderator ~*~


Number of posts : 447
Age : 33
Location : dlm enjen vtec b20b
Registration date : 2008-06-12

PostSubject: Re: cikgu paling comel n palin hensem   Tue Oct 28, 2008 2:12 pm

riz, bila gik tek..
Back to top Go down
View user profile
invincible_hero
| Special Member |
| Special Member |


Number of posts : 321
Age : 31
Location : 7th sky
Registration date : 2008-09-04

PostSubject: Re: cikgu paling comel n palin hensem   Tue Oct 28, 2008 8:49 pm

bila g apa ya?
Back to top Go down
View user profile
Arasy@Dreams
| Freshie |
| Freshie |


Number of posts : 56
Age : 30
Location : Berlin Bunker
Registration date : 2008-08-27

PostSubject: Re: cikgu paling comel n palin hensem   Wed Dec 17, 2008 4:41 pm

yeah what up with that?
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/watch?v=k-uRMFU9KDk&feature=related
invincible_hero
| Special Member |
| Special Member |


Number of posts : 321
Age : 31
Location : 7th sky
Registration date : 2008-09-04

PostSubject: Re: cikgu paling comel n palin hensem   Tue Dec 23, 2008 8:40 am

no updated news.........
Back to top Go down
View user profile
cadier_650
| Freshie |
| Freshie |


Number of posts : 35
Age : 33
Registration date : 2009-02-11

PostSubject: Re: cikgu paling comel n palin hensem   Thu Feb 19, 2009 11:44 pm

Haha..kader jdn di telefon ka Hairizz? Ya aku ngenang Nanie,Pjan,Amin..sik penah lupak nak call aku wpun siapa aku kinek tok. Aku rasa,aku bleh tauk la sapa kawan sebenar. Apa2 pun aku ada lah Kader yang asal dari kg nonok,datang sejingkat kaka BER YO..SIK DO. Org laut bah.. bak kata cdak Mino, Nurul dolok..baju kader mcm cdak "GAI" jak. Siap kenak tuduh curi lagik ya. Hahaha.. apa2 pun aku sik kesah sebab aku tetap Kader. Polah la reunion..teringin aku nak jumpa semua.
Back to top Go down
View user profile
QKX9000
~*~ Moderator ~*~
~*~ Moderator ~*~


Number of posts : 447
Age : 33
Location : dlm enjen vtec b20b
Registration date : 2008-06-12

PostSubject: Re: cikgu paling comel n palin hensem   Fri Feb 20, 2009 10:31 am

cadier_650 wrote:
Haha..kader jdn di telefon ka Hairizz? Ya aku ngenang Nanie,Pjan,Amin..sik penah lupak nak call aku wpun siapa aku kinek tok. Aku rasa,aku bleh tauk la sapa kawan sebenar. Apa2 pun aku ada lah Kader yang asal dari kg nonok,datang sejingkat kaka BER YO..SIK DO. Org laut bah.. bak kata cdak Mino, Nurul dolok..baju kader mcm cdak "GAI" jak. Siap kenak tuduh curi lagik ya. Hahaha.. apa2 pun aku sik kesah sebab aku tetap Kader. Polah la reunion..teringin aku nak jumpa semua.

sama lah kita duak .. aku pun org kampung juak.. muak juak org padah kau kedak gai, aku sampe diberik baju oleh seorang hamba allah coz kesian nangga dressing aku time ya.. siap bj n soa gik ya.. dah ompuan.. sama kelas ngan aku 5pka2.. org kampung x pande nak bergaya bos.. bila temu di pasa time ya, malu nak nego aku.. biasalah, level x sama..org kampung, apalah ada..

bila time tok aku teringat baju n soa yg diberik oleh hamba allah ya, baruk ku tauk, rupa2nya hamba allah ya mok aku dressing style grunge.. hahaha
Back to top Go down
View user profile
cadier_650
| Freshie |
| Freshie |


Number of posts : 35
Age : 33
Registration date : 2009-02-11

PostSubject: Re: cikgu paling comel n palin hensem   Fri Feb 20, 2009 8:52 pm

ok..dah2,back to our topic. lak suma nak bersadu. Bagi aku CIKGU ASMAH LA PALING COMEL. mun CIKGU LELAKI..hmm,rasanya CIKGU RICHARD kali (cikgu english). CIKGU PALING HODOH?? 100% cikgu aman graseka yang ngajar pka entah papa. paling aku tension masa blajar ngira momen dgn nya,lain di tanyak org lain di jawab nya. sikpala,nasib bait ada nya sanggup nak ngajar...ehehe.
Back to top Go down
View user profile
QKX9000
~*~ Moderator ~*~
~*~ Moderator ~*~


Number of posts : 447
Age : 33
Location : dlm enjen vtec b20b
Registration date : 2008-06-12

PostSubject: Re: cikgu paling comel n palin hensem   Sun Feb 22, 2009 9:08 am

cara nya ngaja kita mcm lecturer di ipt.. ngaja semadi nadai.. 8least lah mun di ipt, lec ajak simple2 tapi time nak exam ada brik tips soalan k tolong miak.. aman ya, miak nak spm di polah nya gia.. mun nya tukang polah ketas soalan spm pka tek, lain juak cita.. main2 nya ngan kita.. besuka ria pok ya..
Back to top Go down
View user profile
hairizz
| Contributor |
| Contributor |


Number of posts : 1116
Age : 33
Location : Semariang
Registration date : 2008-04-19

PostSubject: Re: cikgu paling comel n palin hensem   Sun Aug 16, 2009 1:15 am

Salam Sejahtera,
Sukacitanya dimaklumkan bahawa Alumni SM Teknik Sejingkat kini dalam proses pendaftaran dan dalam pemerhatian Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysia. Cadangan penubuhan alumni ini mendapat sokongan dari pihak sekolah dan dilakukan melalui tinjauan rambang yang mahukan sebuah pertubuhan bagi mewakili bekas-bekas pelajar SM Teknik Sejingkat.

Oleh yang demikian, Alumni SM Teknik Sejingkat sedang mengumpul data dan maklumat bagi semua bekas-bekas pelajar SM Teknik Sejingkat bermula kemasukan pertama 1999 hingga ke hari ini. Pihak Alumni SM Teknik Sejingkat juga telah mendapat kebenaran dari pihak sekolah melalui Penasihatnya, Cik Hadiah Binti Amit untuk mendapatkan maklumat tambahan sebagai bahan rujukan.

Sila emel kepada ke s.m.teknik.sejingkat@gmail.com untuk mendapatkan borang permohonan ahli.

Semoga dengan tertubuhnya alumni ini, semua pihak akan bersama-sama membina kekuatan dan memupuk semangat muhibbah di kalangan ahlinya yang pernah menuntut di sekolah ini dan mencipta kegemilangan serta kecemerlangan SM Teknik Sejingkat.

Kerjasama tuan/puan amat dihargai. Sekian, terima kasih.

Harap maklum.

Yang benar,

SETIAUSAHA
Alumni SM Teknik Sejingkat
012-8889804 / 013-5619804 / 016-8789804

b.p. PENGERUSI
Alumni SM Teknik Sejingkat
Back to top Go down
View user profile http://www.sex.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: cikgu paling comel n palin hensem   Today at 3:38 am

Back to top Go down
 
cikgu paling comel n palin hensem
View previous topic View next topic Back to top 
Page 8 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sekolah Menengah Teknik Sejingkat :: SayzWhat? :: Gossip!-
Jump to: