Sekolah Menengah Teknik Sejingkat

Sekolah Menengah Teknik Sejingkat
 
HomePortalGalleryRegisterLog in

Share | 
 

 lai lai....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AuthorMessage
invincible_hero
| Special Member |
| Special Member |


Number of posts : 321
Age : 31
Location : 7th sky
Registration date : 2008-09-04

PostSubject: Re: lai lai....   Mon Sep 29, 2008 2:52 pm

SELAMAT HARI RAYA SEMUA..............
Back to top Go down
View user profile
cadier_650
| Freshie |
| Freshie |


Number of posts : 35
Age : 33
Registration date : 2009-02-11

PostSubject: Re: lai lai....   Wed Feb 18, 2009 12:49 am

haha..cilaka abab. ingat lagik aku ktkorg siap berkumpul rami2 di stadium support aku nak di bantai gaddafi (ex-min) ya. nang kawan sejati la. ok bro,rindu ngan ktkorg. last2 isa juak merampas min...ehe. sikpa,mun aku nemu min knek tok tauk la nya mcm ne aku ngerja nya. hahaha...
Back to top Go down
View user profile
wanie
| Freshie |
| Freshie |


Number of posts : 11
Age : 30
Location : Malacca
Registration date : 2009-06-18

PostSubject: Re: lai lai....   Thu Jun 18, 2009 7:27 pm

Dear all,

Leh x akak tanya sikit...ada ada satu gambar dalam dewan ngan ustaz kan...actually akak dah lupa la name ustaz tu.Apa name untaz tu eh?..Ustaz tu sempat ngajar batch akak dulu....time tu dia baru kawin...hehehe....
Back to top Go down
View user profile
cadier_650
| Freshie |
| Freshie |


Number of posts : 35
Age : 33
Registration date : 2009-02-11

PostSubject: Re: lai lai....   Thu Jul 23, 2009 3:21 am

kakak? u ni batch bila? ini 1st batch punya gambar...1999/2000.
Back to top Go down
View user profile
chilly_emas
| Freshie |
| Freshie |


Number of posts : 72
Age : 31
Location : Northern Blizzard
Registration date : 2008-08-27

PostSubject: Re: lai lai....   Thu Jul 23, 2009 6:37 pm

ustaz khalid kah?
Back to top Go down
View user profile
wanie
| Freshie |
| Freshie |


Number of posts : 11
Age : 30
Location : Malacca
Registration date : 2009-06-18

PostSubject: Re: lai lai....   Thu Aug 06, 2009 2:55 pm

cadier_650,
hehehe.....1st batch ek?..... Laughing .....actually nya sempat ngajar batch kmk juak.so that time dia bujang la.dia kawin time ktorg da dekat2 nak trial SPM......comey gak wife dia.

chilly_emas,
yup.......then baru ingat........ustaz khalid........ Razz
Back to top Go down
View user profile
hairizz
| Contributor |
| Contributor |


Number of posts : 1116
Age : 33
Location : Semariang
Registration date : 2008-04-19

PostSubject: Re: lai lai....   Sun Aug 16, 2009 1:16 am

Salam Sejahtera,
Sukacitanya dimaklumkan bahawa Alumni SM Teknik Sejingkat kini dalam proses pendaftaran dan dalam pemerhatian Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysia. Cadangan penubuhan alumni ini mendapat sokongan dari pihak sekolah dan dilakukan melalui tinjauan rambang yang mahukan sebuah pertubuhan bagi mewakili bekas-bekas pelajar SM Teknik Sejingkat.

Oleh yang demikian, Alumni SM Teknik Sejingkat sedang mengumpul data dan maklumat bagi semua bekas-bekas pelajar SM Teknik Sejingkat bermula kemasukan pertama 1999 hingga ke hari ini. Pihak Alumni SM Teknik Sejingkat juga telah mendapat kebenaran dari pihak sekolah melalui Penasihatnya, Cik Hadiah Binti Amit untuk mendapatkan maklumat tambahan sebagai bahan rujukan.

Sila emel kepada ke s.m.teknik.sejingkat@gmail.com untuk mendapatkan borang permohonan ahli.

Semoga dengan tertubuhnya alumni ini, semua pihak akan bersama-sama membina kekuatan dan memupuk semangat muhibbah di kalangan ahlinya yang pernah menuntut di sekolah ini dan mencipta kegemilangan serta kecemerlangan SM Teknik Sejingkat.

Kerjasama tuan/puan amat dihargai. Sekian, terima kasih.

Harap maklum.

Yang benar,

SETIAUSAHA
Alumni SM Teknik Sejingkat
012-8889804 / 013-5619804 / 016-8789804

b.p. PENGERUSI
Alumni SM Teknik Sejingkat
Back to top Go down
View user profile http://www.sex.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: lai lai....   Today at 3:42 am

Back to top Go down
 
lai lai....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sekolah Menengah Teknik Sejingkat :: SayzWhat? :: Pictures-
Jump to: