Sekolah Menengah Teknik Sejingkat

Sekolah Menengah Teknik Sejingkat
 
HomePortalGalleryRegisterLog in

Share | 
 

 Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
tna
~*~ VIP Admin ~*~
~*~ VIP Admin ~*~


Number of posts : 322
Age : 33
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Tue May 27, 2008 4:39 pm

Rasa-rasanya batch 1999 kot...lebih ramai gi student batch 1999 dalam forum tok...

so...bagi batch nak lain-lain ya...buatlah penyertaan sekarang.... cheers
Back to top Go down
View user profile
neo_lampoyang
| Contributor |
| Contributor |


Number of posts : 1555
Age : 33
Location : Putrajaya, Sarawak
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Tue May 27, 2008 5:05 pm

harun salim BATCHik lebih ummmm......
Back to top Go down
View user profile
Amy
[]_Administrator_[]
[]_Administrator_[]


Number of posts : 131
Age : 32
Location : || In His Arms ||
Registration date : 2008-04-12

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Tue May 27, 2008 9:07 pm

Batch lain masih study bah.. Jangan dikacau.. Ekekek.. Biarkan batch 1999 rockin' this portal.. Best agik.. Smile

_________________
Ideas Are Useless Unless Used !
Back to top Go down
View user profile http://smts.darkbb.com
neo_lampoyang
| Contributor |
| Contributor |


Number of posts : 1555
Age : 33
Location : Putrajaya, Sarawak
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Wed May 28, 2008 10:46 am

amitaBATCHan best juak.....
Back to top Go down
View user profile
tna
~*~ VIP Admin ~*~
~*~ VIP Admin ~*~


Number of posts : 322
Age : 33
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Thu May 29, 2008 4:55 pm

Nang ada nama pelakon....hai!!!hai!!!
Back to top Go down
View user profile
neo_lampoyang
| Contributor |
| Contributor |


Number of posts : 1555
Age : 33
Location : Putrajaya, Sarawak
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Thu May 29, 2008 5:13 pm

batch juak nya......hehe......
Back to top Go down
View user profile
drajanz
~*~ VIP Admin ~*~
~*~ VIP Admin ~*~


Number of posts : 2704
Age : 33
Location : @ hOmE
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Fri May 30, 2008 8:14 pm

apa yg batch? batch liva d loca

_________________
http://www.kuasaforex.com/index.php?ref=drajanz
http://payloadz.com/go/jump?id=304792&merch_id=51267&aff_id=2651357
http://bux.to/?r=DrAjanz
Back to top Go down
View user profile
tna
~*~ VIP Admin ~*~
~*~ VIP Admin ~*~


Number of posts : 322
Age : 33
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Mon Jun 09, 2008 1:27 pm

yayayee....
Back to top Go down
View user profile
drajanz
~*~ VIP Admin ~*~
~*~ VIP Admin ~*~


Number of posts : 2704
Age : 33
Location : @ hOmE
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Mon Jun 09, 2008 9:22 pm

yahoooo.com

_________________
http://www.kuasaforex.com/index.php?ref=drajanz
http://payloadz.com/go/jump?id=304792&merch_id=51267&aff_id=2651357
http://bux.to/?r=DrAjanz
Back to top Go down
View user profile
amat
| Expert |
| Expert |


Number of posts : 476
Age : 33
Registration date : 2008-04-28

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Tue Jun 10, 2008 2:04 pm

Batchingan....mun orang putih kelaka indon (bajingan)....
Back to top Go down
View user profile
drajanz
~*~ VIP Admin ~*~
~*~ VIP Admin ~*~


Number of posts : 2704
Age : 33
Location : @ hOmE
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Tue Jun 10, 2008 4:32 pm

kira mcm budak banjingan lah nak... ban+anjing=banjing

_________________
http://www.kuasaforex.com/index.php?ref=drajanz
http://payloadz.com/go/jump?id=304792&merch_id=51267&aff_id=2651357
http://bux.to/?r=DrAjanz
Back to top Go down
View user profile
tna
~*~ VIP Admin ~*~
~*~ VIP Admin ~*~


Number of posts : 322
Age : 33
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Fri Jun 13, 2008 12:52 pm

batch 1999 masih nakal2 wlpn dah berumur & beranak-pinak...ya baru ummm...
Back to top Go down
View user profile
drajanz
~*~ VIP Admin ~*~
~*~ VIP Admin ~*~


Number of posts : 2704
Age : 33
Location : @ hOmE
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Fri Jun 13, 2008 1:26 pm

welll tna.. besalah ya.. kita tok kan mesra alam....

_________________
http://www.kuasaforex.com/index.php?ref=drajanz
http://payloadz.com/go/jump?id=304792&merch_id=51267&aff_id=2651357
http://bux.to/?r=DrAjanz
Back to top Go down
View user profile
tna
~*~ VIP Admin ~*~
~*~ VIP Admin ~*~


Number of posts : 322
Age : 33
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Fri Jun 13, 2008 1:28 pm

he...he...mesra alam...tang lawak aja bunyi ya...ada kaitan x da kaitan ....
Back to top Go down
View user profile
drajanz
~*~ VIP Admin ~*~
~*~ VIP Admin ~*~


Number of posts : 2704
Age : 33
Location : @ hOmE
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Fri Jun 13, 2008 2:06 pm

hahaha...polah jak mcm ada kaitan...

_________________
http://www.kuasaforex.com/index.php?ref=drajanz
http://payloadz.com/go/jump?id=304792&merch_id=51267&aff_id=2651357
http://bux.to/?r=DrAjanz
Back to top Go down
View user profile
neo_lampoyang
| Contributor |
| Contributor |


Number of posts : 1555
Age : 33
Location : Putrajaya, Sarawak
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Sat Jun 14, 2008 2:10 pm

ada lh kaitan ckit...x byk dikit jd lh.....
Back to top Go down
View user profile
angel_crave
~*~ VIP Admin ~*~
~*~ VIP Admin ~*~


Number of posts : 632
Age : 33
Location : Kuching
Registration date : 2008-04-14

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Tue Jun 17, 2008 12:46 pm

xda kaitan langsung pn xpa..
Back to top Go down
View user profile
drajanz
~*~ VIP Admin ~*~
~*~ VIP Admin ~*~


Number of posts : 2704
Age : 33
Location : @ hOmE
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Fri Jun 20, 2008 5:22 pm

klk kita molah kaitan nya...

_________________
http://www.kuasaforex.com/index.php?ref=drajanz
http://payloadz.com/go/jump?id=304792&merch_id=51267&aff_id=2651357
http://bux.to/?r=DrAjanz
Back to top Go down
View user profile
Lydia
| Regular |
| Regular |


Number of posts : 85
Age : 33
Location : kuching/japan
Registration date : 2008-04-28

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Wed Jun 25, 2008 4:39 pm

tapi batch kita lah yg paling menyegat sekali... Laughing ..bukan apa
masa kita mok ambik exam SPM dolok..cikgu dah nangis2 dgn kita ms beri ucapan...ingat sik kita org..sejarah smts...kata pengetua..
Back to top Go down
View user profile
QKX9000
~*~ Moderator ~*~
~*~ Moderator ~*~


Number of posts : 447
Age : 33
Location : dlm enjen vtec b20b
Registration date : 2008-06-12

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Wed Jun 25, 2008 5:54 pm

ingat ku.. pas ya pengetua agak kita dari meja ke meja.. dlm seratus lebih plajar dlm dewan, nya agak sorang2 n brik kata semangat.. yang aku ingat pesanan perry tan ngan aku time ya is..
" music music juga.. time exam u buat betul2.. music pun macam study juga.. kalau ada feel, baru u faham.." hehehe

then pas ya kita semua nyerbu bilik guru.. nang dramatis lah saat ya.. hehehehe
Back to top Go down
View user profile
drajanz
~*~ VIP Admin ~*~
~*~ VIP Admin ~*~


Number of posts : 2704
Age : 33
Location : @ hOmE
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Thu Jun 26, 2008 2:06 am

aku bsalam dgn smua cikgu kecuali aman n ade...

_________________
http://www.kuasaforex.com/index.php?ref=drajanz
http://payloadz.com/go/jump?id=304792&merch_id=51267&aff_id=2651357
http://bux.to/?r=DrAjanz
Back to top Go down
View user profile
QKX9000
~*~ Moderator ~*~
~*~ Moderator ~*~


Number of posts : 447
Age : 33
Location : dlm enjen vtec b20b
Registration date : 2008-06-12

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Thu Jun 26, 2008 9:51 am

n yang aku ingat, nosim xmok bersalam dgn kita semua.. apa kes..

aman ibohnya, kin di salam, kin rasa diriknya bena2 hero tamil..
Back to top Go down
View user profile
Lydia
| Regular |
| Regular |


Number of posts : 85
Age : 33
Location : kuching/japan
Registration date : 2008-04-28

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Thu Jun 26, 2008 11:48 am

aman iboh aja..rasa dirik kach (kacak) time ia..biasa lah mata mun dah nanga org lekat mcm mok tekeluar igi mata..ehmm..tapi ia memang sedih gelir...
cikgu laki pun nangis...emmm...
Back to top Go down
View user profile
drajanz
~*~ VIP Admin ~*~
~*~ VIP Admin ~*~


Number of posts : 2704
Age : 33
Location : @ hOmE
Registration date : 2008-04-21

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Thu Jun 26, 2008 11:57 am

lucu benar eh waktu ya...

_________________
http://www.kuasaforex.com/index.php?ref=drajanz
http://payloadz.com/go/jump?id=304792&merch_id=51267&aff_id=2651357
http://bux.to/?r=DrAjanz
Back to top Go down
View user profile
tna
~*~ VIP Admin ~*~
~*~ VIP Admin ~*~


Number of posts : 322
Age : 33
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Thu Jun 26, 2008 12:53 pm

sedih aku time...sampei x dpt kluar ai mata...mau gelak gi ada....tang lucu ja nangga student laki2 nangis...tang x gentleman ja rupanya...x pernah2 aku menyaksikan perpisahan seperti ya...terlalu menyayat hati....rasa2nya sekolah lain keda ya jua ka....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...   Today at 8:13 am

Back to top Go down
 
Batch yang mana lebih gempar & lebih ummm...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Mana!
» Tomoko, Mana [Suna Genin]
» Yang (DONE)
» Yang Xiao Long
» Yin Yang Pirates

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sekolah Menengah Teknik Sejingkat :: SayzWhat? :: Mix-
Jump to: