Sekolah Menengah Teknik Sejingkat

Sekolah Menengah Teknik Sejingkat
 
HomePortalGalleryRegisterLog in

Share | 
 

 FORUM SEMAKIN HAMBAR..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
QKX9000
~*~ Moderator ~*~
~*~ Moderator ~*~


Number of posts : 447
Age : 33
Location : dlm enjen vtec b20b
Registration date : 2008-06-12

PostSubject: FORUM SEMAKIN HAMBAR..   Fri Jan 30, 2009 10:19 am

SALAM..

pa kes kin lamak kin xda org dlm portal tok.. sampe aku pun lupak password.. hahaha
ada certain member sama smts bila di ask, join forum, dgn simple nya jawab, mek x join forum ya.. ola tedah nya koh.. adoyai.. x supportive li jak..

gine nak promosi portal tok.. ada idea?
Back to top Go down
View user profile
invincible_hero
| Special Member |
| Special Member |


Number of posts : 321
Age : 31
Location : 7th sky
Registration date : 2008-09-04

PostSubject: Re: FORUM SEMAKIN HAMBAR..   Tue Feb 03, 2009 11:20 am

moderator yang maok polah promosi banyak2. mun lmk2 macm tok boleh mati forum tok.
Back to top Go down
View user profile
QKX9000
~*~ Moderator ~*~
~*~ Moderator ~*~


Number of posts : 447
Age : 33
Location : dlm enjen vtec b20b
Registration date : 2008-06-12

PostSubject: Re: FORUM SEMAKIN HAMBAR..   Tue Feb 03, 2009 2:07 pm

nang dah mok mati pun.. hahaha
since last week aku post, brk ritok ada org reply thread aku tok..
nasib kau ada tek.. heheh
Back to top Go down
View user profile
Amy
[]_Administrator_[]
[]_Administrator_[]


Number of posts : 131
Age : 32
Location : || In His Arms ||
Registration date : 2008-04-12

PostSubject: Re: FORUM SEMAKIN HAMBAR..   Wed Feb 04, 2009 9:54 pm

Mun semakin hambar senang cerita, kamek akan deletekan lah forum tok.. kamek pun sik tauk dah mcm nei nak promosi forum tok.. nak madah org lain sik pandei IT, sik patut juak nak..

so fikir2kan la.. mun asa dah sekpat dselamatkan agi.. just say goodbye to this portal... Smile

_________________
Ideas Are Useless Unless Used !
Back to top Go down
View user profile http://smts.darkbb.com
QKX9000
~*~ Moderator ~*~
~*~ Moderator ~*~


Number of posts : 447
Age : 33
Location : dlm enjen vtec b20b
Registration date : 2008-06-12

PostSubject: Re: FORUM SEMAKIN HAMBAR..   Thu Feb 05, 2009 1:36 pm

wait n see jak lah.. nangga gine rupa gaya..
Back to top Go down
View user profile
cadier_650
| Freshie |
| Freshie |


Number of posts : 35
Age : 33
Registration date : 2009-02-11

PostSubject: Re: FORUM SEMAKIN HAMBAR..   Wed Feb 11, 2009 2:06 pm

forum makin hambar? dah ya..kelakar jak,madah nak reunion sikda pun reunion. ya la jadi nya.
Back to top Go down
View user profile
QKX9000
~*~ Moderator ~*~
~*~ Moderator ~*~


Number of posts : 447
Age : 33
Location : dlm enjen vtec b20b
Registration date : 2008-06-12

PostSubject: Re: FORUM SEMAKIN HAMBAR..   Wed Feb 11, 2009 2:11 pm

dir, cek pm kau..
Back to top Go down
View user profile
angel_crave
~*~ VIP Admin ~*~
~*~ VIP Admin ~*~


Number of posts : 632
Age : 33
Location : Kuching
Registration date : 2008-04-14

PostSubject: Re: FORUM SEMAKIN HAMBAR..   Fri Feb 13, 2009 10:44 am

nang sunyi rumah tok. dolok time baruk bukak bkn main penuh gik rmh tok.. cney jak tuju ndak lain..?? aku pn dh lamak x msk. hehee..
Back to top Go down
View user profile
QKX9000
~*~ Moderator ~*~
~*~ Moderator ~*~


Number of posts : 447
Age : 33
Location : dlm enjen vtec b20b
Registration date : 2008-06-12

PostSubject: Re: FORUM SEMAKIN HAMBAR..   Tue Feb 17, 2009 1:19 pm

dak lain gago jaga rumahtangga li.. hehehe
Back to top Go down
View user profile
cadier_650
| Freshie |
| Freshie |


Number of posts : 35
Age : 33
Registration date : 2009-02-11

PostSubject: Re: FORUM SEMAKIN HAMBAR..   Wed Feb 18, 2009 1:06 am

wei..apa kata kita beli baju uniform sekolah. kakya kita serbu sekolah masuk jak mana2 kelas ktkorg dolok. duduk diam2 kat belakang. rokok tinggal dlm keta. kita ekot jak apa polah student. 2 hari la. sehari ikut miak form 4,esok ekot miak form 5. kakya chow. padah makseh jak dengan pengetua. ha,polah forum tok! nangga reaksi sidak macam ne? mun maok,aku on!!! duli apa cikgu sia.
Back to top Go down
View user profile
QKX9000
~*~ Moderator ~*~
~*~ Moderator ~*~


Number of posts : 447
Age : 33
Location : dlm enjen vtec b20b
Registration date : 2008-06-12

PostSubject: Re: FORUM SEMAKIN HAMBAR..   Fri Feb 20, 2009 11:12 am

prob is aku dah x ingat cne klas ku dolok.. hehehehe

mena plan kau tok der? tang serius jak rupa bunyi..
Back to top Go down
View user profile
cadier_650
| Freshie |
| Freshie |


Number of posts : 35
Age : 33
Registration date : 2009-02-11

PostSubject: Re: FORUM SEMAKIN HAMBAR..   Fri Feb 20, 2009 8:59 pm

Aih,mun kau maok..aku on ajak. Aku dpt idea tok dr kenalan aku,nya pernah molah kat sekolah lamak nya bah. Mest best kali..maok try?
Back to top Go down
View user profile
QKX9000
~*~ Moderator ~*~
~*~ Moderator ~*~


Number of posts : 447
Age : 33
Location : dlm enjen vtec b20b
Registration date : 2008-06-12

PostSubject: Re: FORUM SEMAKIN HAMBAR..   Sun Feb 22, 2009 8:31 am

aku mun kau mbak palak, aku on jak.. kawan kau ya ria, time nya serbu skul lamak nya, kakitangan skul x kaco ka?
Back to top Go down
View user profile
cadier_650
| Freshie |
| Freshie |


Number of posts : 35
Age : 33
Registration date : 2009-02-11

PostSubject: Re: FORUM SEMAKIN HAMBAR..   Mon Mar 09, 2009 7:59 pm

nya madah sikda,tp diam2 jak la nya. kenak ikut rule sekolah balit.
Back to top Go down
View user profile
QKX9000
~*~ Moderator ~*~
~*~ Moderator ~*~


Number of posts : 447
Age : 33
Location : dlm enjen vtec b20b
Registration date : 2008-06-12

PostSubject: Re: FORUM SEMAKIN HAMBAR..   Tue Mar 10, 2009 9:59 am

dah satu bulan, kita duak jak lam tok dir.. ku bukak cgek thread pasal keta jak.. dari kita duak branta pic keta via mms, diskuz hal keta via sms, bagus kita berdiskuz dari skrin monitor tok.. hehehe.. then senang juak nak diskus pasal aksesori or parts.. k nambah knowledge.. sapa2 layan keta, boleh join juak.. bounce
Back to top Go down
View user profile
cadier_650
| Freshie |
| Freshie |


Number of posts : 35
Age : 33
Registration date : 2009-02-11

PostSubject: Re: FORUM SEMAKIN HAMBAR..   Thu Mar 26, 2009 8:45 pm

aku baru balit kl ria,survey barang keta kat sunway. sk berapa banyak la barang baru. rega pun gila2 sik patut. jauh mahal dari sebelum tok. ya aku nak test survey kat johor gik. nangga barang keta kat sia.
Back to top Go down
View user profile
chilly_emas
| Freshie |
| Freshie |


Number of posts : 72
Age : 31
Location : Northern Blizzard
Registration date : 2008-08-27

PostSubject: Re: FORUM SEMAKIN HAMBAR..   Tue Apr 07, 2009 12:24 pm

masing2 kta dlm tok semua bz, mmg kta kurang promosi, bagus juak idea ktkorg nak molah baju...

rasa2 nya boleh rondeng pengetua sia utk kta senior2 ctok masuk kelas asalkan kta sik ngaco jak...


p/s: rindu juak rasa bila ngenang sekolah tok...
Back to top Go down
View user profile
QKX9000
~*~ Moderator ~*~
~*~ Moderator ~*~


Number of posts : 447
Age : 33
Location : dlm enjen vtec b20b
Registration date : 2008-06-12

PostSubject: Re: FORUM SEMAKIN HAMBAR..   Wed May 06, 2009 1:01 pm

rindu biar tinggal kenangan.. n sebati sebagai salah satu lipatan sejarah..

aku stuju, masing2 bz.. so even x dpt kumpul semua member, sekurang2nya mun kita btemu sama dirik d jraya or cne2, tego2 k.. kawan tetap kawan..
Back to top Go down
View user profile
adz87
| Freshie |
| Freshie |


Number of posts : 2
Age : 29
Registration date : 2009-07-22

PostSubject: Re: FORUM SEMAKIN HAMBAR..   Wed Jul 22, 2009 10:32 am

Mun mauk promosi, boleh padah ngan kawan-kawan. Mesej kah suruh bukak forum to..
Sik pun jumpa cikgu kat sekolah padah pasal forum tok.
Sik pun padah ngan sidak junior...
Back to top Go down
View user profile
cadier_650
| Freshie |
| Freshie |


Number of posts : 35
Age : 33
Registration date : 2009-02-11

PostSubject: Re: FORUM SEMAKIN HAMBAR..   Thu Jul 23, 2009 3:30 am

xpayah...polah facebook jak.
Back to top Go down
View user profile
chilly_emas
| Freshie |
| Freshie |


Number of posts : 72
Age : 31
Location : Northern Blizzard
Registration date : 2008-08-27

PostSubject: Re: FORUM SEMAKIN HAMBAR..   Thu Jul 23, 2009 6:35 pm

mun ada facebook bagus juak...
Back to top Go down
View user profile
hairizz
| Contributor |
| Contributor |


Number of posts : 1116
Age : 33
Location : Semariang
Registration date : 2008-04-19

PostSubject: Re: FORUM SEMAKIN HAMBAR..   Sun Aug 16, 2009 1:09 am

Salam Sejahtera,
Sukacitanya dimaklumkan bahawa Alumni SM Teknik Sejingkat kini dalam proses pendaftaran dan dalam pemerhatian Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysia. Cadangan penubuhan alumni ini mendapat sokongan dari pihak sekolah dan dilakukan melalui tinjauan rambang yang mahukan sebuah pertubuhan bagi mewakili bekas-bekas pelajar SM Teknik Sejingkat.

Oleh yang demikian, Alumni SM Teknik Sejingkat sedang mengumpul data dan maklumat bagi semua bekas-bekas pelajar SM Teknik Sejingkat bermula kemasukan pertama 1999 hingga ke hari ini. Pihak Alumni SM Teknik Sejingkat juga telah mendapat kebenaran dari pihak sekolah melalui Penasihatnya, Cik Hadiah Binti Amit untuk mendapatkan maklumat tambahan sebagai bahan rujukan.

Sila emel kepada ke s.m.teknik.sejingkat@gmail.com untuk mendapatkan borang permohonan ahli.

Semoga dengan tertubuhnya alumni ini, semua pihak akan bersama-sama membina kekuatan dan memupuk semangat muhibbah di kalangan ahlinya yang pernah menuntut di sekolah ini dan mencipta kegemilangan serta kecemerlangan SM Teknik Sejingkat.

Kerjasama tuan/puan amat dihargai. Sekian, terima kasih.

Harap maklum.

Yang benar,

SETIAUSAHA
Alumni SM Teknik Sejingkat
012-8889804 / 013-5619804 / 016-8789804

b.p. PENGERUSI
Alumni SM Teknik Sejingkat
Back to top Go down
View user profile http://www.sex.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: FORUM SEMAKIN HAMBAR..   Today at 10:15 pm

Back to top Go down
 
FORUM SEMAKIN HAMBAR..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» New Forum added "1879 Anglo Zulu War Historical Memorabilia"
» Forum Game!
» The longest discussion on forum?
» Do You Have Any Suggestions For The Forum?
» The Black Dagger BrotherHood Serieas Forum

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sekolah Menengah Teknik Sejingkat :: SayzWhat? :: Reunion-
Jump to: